flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПЛАН заходів Роздільнянського районного суду Одеської області щодо організації роботи по профілактиці та попередженню корупційних діянь на ІІ півріччя 2012 року

04 липня 2012, 09:00

«Затверджую»

В.о. голови Роздільнянського

Районного суду Одеської області

 

_______________Ж.В. Теренчук

04.07.2012 рік                         

 

 

 

П Л А Н

заходів Роздільнянського районного суду Одеської області

щодо організації роботи по профілактиці та попередженню

корупційних діянь на ІІ півріччя 2012 року

 

п/п

Заходи

Термін та періодичність виконання

Відповідальні особи

1.

Провести моніторинг знань Законів України «Про державну службу», «Про засади запобігання та протидії корупції» серед працівників апарату суду.

 

 

вересень - жовтень

Ільяшук А.В.,

Панчук А.І.

2.

При прийомі на роботу до апарату суду здійснювати контроль за використанням законодавства щодо заборони зайняття посад особам, які звільнені з держслужби за корупційні діяння.

 

 

 

постійно

 

 

 

Ільяшук А.В.

3.

Взяти під особистий контроль звернення та скарги громадян, що містять інформацію щодо корупційних діянь, вчинених держслужбовцями Роздільнянського райсуду, з метою усунення причин, що можуть порушувати права та свободи громадян.

 

 

 

 

 

 

постійно

 

 

 

 

 

 

Ільяшук А.В.

4.

При виявленні корупційних діянь та пов’язаних з ними правопорушень держслужбовцями Роздільнянського районного суду Одеської області, вживати необхідних заходів реагування, проводити службові розслідування відповідно до Порядку проведення службового розслідування стосовно держслужбовців, затвердженого постановою КМУ від 13.06.2000 року № 950.

 

 

 

 

у разі необхідності

 

 

 

 

Ільяшук А.В.

5.

У разі зміни законодавства про засади запобігання та протидії корупції, провести семінар з вивчення нових положень закону

 

 

постійно

 

 

Ільяшук А.В.

6.

Проводити ознайомлення кандидатів на заміщення вакантних посад держслужбовців з вимогами Законів України «Про державну службу» та «Про засади запобігання та протидії корупції» в частині обмежень, пов’язаних з проходженням державної служби.

 

 

 

 

 

у разі необхідності

 

 

 

 

 

Панчук А.І.

 

7.

Застосовувати у діяльності суду Загальні правила поведінки державного службовця, затверджених наказом Головдержслужби України від 23.10.2000 року № 58.

 

 

 

постійно

 

 

 

Теренчук Ж.В.