flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформуємо щодо розгляду кримінального провадження щодо вбивства Д. Лук’яненко

27 січня 2020, 14:41

 

З огляду на підвищений суспільний інтерес з боку громадськості до розгляду колегією суддів Роздільнянського районного суду Одеської області кримінального провадження за обвинуваченням громадянина Т. у скоєнні слочинів за ч.2 ст.146 КК України, як незаконне позбавлення волі, вчинене щодо малолітнього, ч.2 ст.15 ч.4 ст.152 КК України, як закінчений замах на зґвалтування, вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із вагінальним, анальним або оральним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди,       п.п. 2, 9, ч.2 ст.115 КК України, як умисне вбивство малолітньої дитини, з метою приховати інший злочин та ч.1 ст.197 КК України, яке кваліфікується як наруга над тілом померлого, Роздільнеянський районний суд Одеської області надає наступну інформацію.

27.01.2020 року підготовче судове засідання продовжено о 12 год. 12 хв.

В підготовчому судовому засіданні були присутні: прокурор, потерпілі, представник потерпілого, обвинувачений, захисник обвинуваченого.

В підготовчому судовому засіданні представником потерпілого подано уточнену позовну заяву, яку приєднано до матеріалів кримінального провадження.

Захисником обвинуваченого подано відзив на позовну заяву, який також приєднано до матеріалів кримінального провадження.

Представником потерпілих заявлено клопотання про надання часу на заперечення на відзив.

Колегією суддів оголошено перерву на 15 хвилин для узгодження позиції з представником потерпілого та потерпілими щодо необхідності надання такого часу.

Прокурором заявлено клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченого Т.

Ухвалою колегії суддів від 27.01.2020 року обвинуваченому Т. продовжено строк тримання під вартою до 26.03.2020 року.

О 13 год. 04 хв. в підготовчому судовому засіданні оголошено перерву для ознайомлення з відзивом сторони захисту.

О 13 год. 23 хв. підготовче судове засідання продовжено.

Прокурором заявлено клопотання про призначення обвинувального акту до судового розгляду та проведення судового розгляду в закритому судовому засіданні.

Представник потерпілого та обвинувачений просили проводити судовий розгляд у відкритому судовому засіданні.

Ухвалою колегії судів від 27.01.2020 року судовий розгляд призначено на 06.02.2020 року на 14 -00 годин у закритому судовому засіданні.