flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено вирок відносно обвинуваченого у завданні тяжких тілесних ушкоджень, від яких потерпіла померла

21 лютого 2020, 16:58

21 лютого 2020 року, суддя Роздільнянського районного суду Одеської області дослідив матеріали кримінального провадження у відношенні громадянина К., дії якого кваліфіковані за ч.2 ст.121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що спричинило смерть потерпілої, визнав громадянина К. винуватим у вчиненні злочину та призначив покарання у виді позбавлення волі строком  на 10 (десять) років.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  511/1866/19

Інформаційно: громадянин К. разом із дружиною Н., знаходились в будинку в с.Петро-Євдокіївка, де разом мешкали. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на грунті раптово виниклих неприязливих відносин, відбулась сварка. В ході сварки, громадянин К. діючи умисно, став наносити удари руками по тулубу своєї дружини Н., чим спричинив тілесні ушкодження, від яких остання померла.

Виявлені у громадянки Н. закриті травми грудної клітки і живота, що обумовили розвиток небезпечного для життя патологічного процесу – шоку з настанням смерті, містять ознаки ТЯЖКИХ тілесних ушкоджень за критерієм небезпеки для життя.

Таким чином, громадянин К. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України, що кваліфікується, як навмисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої.

      Звертаємо увагу, що ВИРОК СУДУ не набрав законної сили!