flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Конституційного Суду України Юрій Баулін та його водій перебувають у свідомості

03 серпня 2015, 09:34

 За повідомленням прес-служби Конституційного Суду України Голова Конституційного Суду України Юрій Баулін та його водій перебувають у свідомості. За інформацією, яку  повідомив виконуючий обов’язки головного лікаря Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.В. Скліфосовського Олександр Олійник, після проведення обстежень були виконані необхідні медичні втручання.

Стан пацієнтів залишається важким, але стабільним. Наразі прямої загрози життю немає, але далекоглядні висновки лікарі поки що не роблять.

Нагадаємо, 24-26 липня поточного року Голова Конституційного Суду України Юрій  Баулін перебував у відрядженні в місті Харкові, де брав участь у нараді, присвяченій узгодженню питань роботи Київського регіонального центру Національної академії правових наук України та Президії Національної академії правових наук України.

Під час повернення до Києва 26 липня 2015 року близько 20 години на трасі Київ – Харків, за повідомленням УДАІ УМВС України в Полтавській області, автомобіль, в якому перебував Юрій Баулін, потрапив  у дорожньо-транспортну пригоду.

За повідомленнями представників Міністерства внутрішніх справ України в результаті ДТП є постраждалі. Ведеться досудове розслідування.

                                                                                                     Прес-центр судової влади