flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ДСА України обговорено співпрацю з Консультативною місією ЄС з реформ цивільного сектору безпеки України

06 липня 2015, 08:49

 3 липня 2015 року Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк провів робочу зустріч з представниками Консультативної місії ЄС з реформ цивільного сектору безпеки України (EUAM), зокрема, начальником консультативного відділу зі здійснення правосуддя Робертом Боєром та старшим помічником з судової реформи Оленою Точиловською. 

 Під час робочої зустрічі сторони обговорили питання реформування судової системи та подальшу співпрацю. Зокрема, очільник ДСА України ознайомив представників місії із структурою судової влади України, розповів про роботу ДСА України, як головного менеджера судової системи, а також про поточні і стратегічні завдання, над вирішенням яких працюють в Державній судовій адміністрації України. 

Роберт Боєр відзначив, що Консультативна місія ЄС розпочала роботу в Україні зовсім недавно і надаватиме допомогу у  реформуванні цивільного сектору в Україні, зокрема, у  судовій системі, органах прокуратури та внутрішніх справ, пенітенціарній службі, загалом, у всіх структурах, що відповідають за безпеку громадян і держави. Начальник консультативного відділу зі здійснення правосуддя EUAM наголосив,  що очолюваний ним відділ працює з органами судової влади,  та націлений на вирішення якомога більшого кола актуальних  питань діяльності судів. 

По завершенні зустрічі сторони висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю  у процесі реформування судової системи України.