flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ООАС зупинив провадження у справі за позовом Національного університету «Одеська юридична академія»

07 травня 2015, 16:14

 Сьогодні в Одеському окружному адміністративному суді відбулося чергове засідання по справі за позовом Національного університету «Одеська юридична академія» до Державної податкової інспекції у Приморському районі м. Одеси Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області.

Позивач просить суд визнати протиправним та скасувати наказ ДПІ у Приморському районі м. Одеси Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській №169 від 20.02.2015 року про проведення документальної виїзної планової перевірки закладу.

У відкритому судовому засіданні було поновлено розгляд справи після перерви. Від представника позивача надійшло клопотання про витребування додаткових письмових доказів від Головного управління ДФС України в Одеській області та ДПІ у Приморському районі м.Одеси ГУ ДФС в Одеській області.

Задля обєктивного та всебічного розгляду спору суд ухвалив, клопотання представника університету задовольнити частково - витребувати від Головного управління ДФС України в Одеській області письмову інформацію про те, за якими саме критеріями, визначеними відповідними нормативними актами,  позивача НУ «ОЮА» було включено до плану-графіку проведення документальних перевірок суб’єктів господарювання по ДПІ у Приморському районі м.Одеси на І квартал 2015 року.

На час, необхідний для отримання зазначених письмових доказів, провадження по справі зупинено.

Наступне судове засідання відбудеться 07 травня о 15 годині 30 хвилин.