flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася зустріч керівництва органів судової влади з представниками суддівського корпусу Одеської області

23 лютого 2015, 08:13

 13 лютого 2015 року у приміщенні апеляційного суду Одеської області (м. Одеса, вул. Гайдара, 24-А) відбулася зустріч Голови Ради суддів України Валентини Сімоненко, Голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка, заступника голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Станіслава Кравченка з представниками суддівського корпусу Одеської області.

У ході зустрічі було, зокрема, обговорено результати спеціальної панелі "Ефективність формування судової системи" у рамках східного партнерства з Європейським Союзом та Радою Європи "Зміцнення судової реформи в країнах східного партнерства" при підтримці експертів Європейської комісії з ефективності правосуддя (CEPEJ) з питань, що стосуються оцінки діяльності судів.

Валентина Сімоненко анонсувала проведення перевірок діяльності судів за системою оцінки, що розроблена та в цілому затверджена Радою суддів України.

Зеновій Холоднюк, виступаючи перед присутніми, представив динаміку бюджетних призначень на утримання судів у 2014-2015 роках.

Крім цього, було обговорено ряд проблемних питань функціонування судової системи України.