flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Під цілодобовий домашній арешт відправився підозрюваний у незаконному переправленні осіб через державний кордон України

29 січня 2024, 17:39

Роздільнянський районний суд Одеської області за результатами розгляду клопотання слідчого відділення № 1 СВ Роздільнянського РВП ГУНП в Одеській області застосував до підозрюваного К., дії якого кваліфіковані стороною обвинувачення за частиною 2 статті 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.  

Пошук процесуальних рішень можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за 511/263/24.

Інформаційно: К. за попередньою змовою та спільно з невстановленою досудовим розслідуванням особою організували переправлення кількох осіб через державний кордон України поза межами пункту пропуску до Республіки Молдова, поряд з цим, реалізуючи свій злочинний план К. з особами чоловічої статті, які мали намір перетнути державний кордон були зупинені на автомобільній дорозі працівниками ДПС.

 

Важливо: Особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому цим Кодексом, і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили (частина 1 статті 17 КПК України).