flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Групу осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу перетинання державного кордону України поза пунктом пропуску

03 лютого 2023, 13:00

 

Роздільнянським районним судом Одеської області за результатами розгляду матеріалів справ про адміністративне правопорушення відносно громадян України К. та Л., дії яких кваліфіковано за частиною 2 статті 204-1 КУпАП (спроба перетинання державного кордону України поза пунктом пропуску через державний кордон України, вчинене групою осіб) винесено постанови про накладення стягнення у виді штрафу в розмірі 8500,00 гривень (кожному) та стягнуто на користь держави судовий збір у розмірі 536,80 гривень (з кожного).

Інформаційно:  на ділянці відповідальності впс «Степанівка» в районі прикордонного знаку № 0512, в 30 метрах від лінії державного кордону було виявлено громадянина України К., який спільно з громадянином України Л. намагалися незаконно перетнути державний кордон України в обхід встановленого пункту пропуску за напрямком село Новокрасне (Україна) – село Нова Андріяшівка (Молдова) в пішому порядку без вантажу.

Звертаємо Вашу увагу, що постанови суду не набрали законної сили.