flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Держава виділила кошти на реконструкцію приміщення Вінницького апеляційного адміністративного суду

17 листопада 2014, 10:33

Держава виділила кошти на реконструкцію приміщення Вінницького апеляційного адміністративного суду (Савой) однак  до цього часу не перераховуються генпідряднику казначейськими органами
Незважаючи на сьогоднішню нестабільну політичну та фінансово-економічну ситуацію в країні, Вінницький апеляційний адміністративний суд не зупиняв ремонтно-реставраційних робіт по відновленню будівлі суду по вулиці Соборна (колишній готель «Савой»).
На сьогодні вже завершений етап по надбудові мансардного поверху та монтування нової покрівлі Вінницького апеляційногоадміністративного суду. Встановлено металевий дворівневий купол зі шпилем, який востаннє прикрашав Савой півстоліття тому.

 Роботи велися, але з державного бюджету вказані видатки на проведення капітального ремонту приміщення суд проведені не були, що спричинило виникнення заборгованості Держави в особі суду перед будівельниками.
Суд звертався із листами в усі державні фінансові установи, аби врешті-решт громадськість мала судову установу в центрі міста. В результаті кошти на рахунках казначейства вже є, але через створення штучних перешкод ці кошти не перераховуються для проведення платежів.
Суд як замовник не може розрахуватись за вже виконані роботи та продовжити ремонт будівлі.
Чому склалася така ситуація суд встановлює.