flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Притягнуто до відповідальності громадянина, який порушував громадський порядок

18 серпня 2022, 15:56

Роздільнянським районним судом Одеської області за результатами розгляду матеріалів справи про адміністративне правопорушення у відношенні громадянина К., дії якого кваліфіковано за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство), визнано останнього винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення та накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 51,00 гривні, а також стягнуто на користь держави судовий збір у розмірі 496,20 гривень.

Інформаційно: громадянин К. висловлювався на адресу Н. словами нецензурної лайки та намагався затіяти бійку, на зауваження не реагував.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за 511/1683/22.

Звертаємо Вашу увагу, що постанова суду не набрала законної сили

 

ПОВІДОМЛЯЄМО:

Згідно статті 307 КУпАП штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п’ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, крім випадків, передбачених статтею 300-1 цього Кодексу, а в разі оскарження такої постанови - не пізніш як через п’ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги без задоволення.

У разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 КУпАП, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до органу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом.