flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у крадіжці теля обрано запобіжний захід

14 липня 2022, 12:20

Роздільнянським районним судом Одеської області за результатами розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному К., дії якого кваліфіковано за частиною 4 статті 185 КК України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану), постановлено ухвалу, згідно якої обрано підозрюваному К. запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Інформаційно: громадянин К. знаходячись за місцем свого проживання, на території свого городу побачив чотирьох телят, які йому не належали, серед яких було теля червоно-білої масті, та в К. виник злочинний умисел на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел, К., діючи з прямим умислом, шляхом вільного доступу здійснив крадіжку теля червоно-білої масті віком 1,5 місяці, вагою 53 (п’ятдесят три) кілограми, загальною вартістю 2375,00 гривень, яке належить Н., загнавши його до господарського приміщення (сараю), розташованого на території його домоволодіння, спричинив потерпілій Н. матеріальні збитки на загальну суму 2375,00 гривень.

 

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 511/1145/22.

Пресслужба суду повідомляє, що відповідно до частини першої статті 17 КПК України особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому цим Кодексом, і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили.