flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято під варту підозрюваних у вчиненні крадіжки

17 травня 2021, 16:34

Під час чергування, а саме: 15 травня 2021 року слідчим суддею Роздільнянського районного суду Одеської області було постановлено ухвали про застосування запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваних К. та Н. строком на 60 днів, однозначно визначивши розмір застави у межах 20 розмірів прожиткового мінімуму.

 

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за 511/918/21.

 

Інформаційно: громадянин К. та Н., шляхом віджиму вікна, проникли до будинку, що розташований за адресою: Одеська область, Роздільнянський  район, с. Петро-Євдокіївка, звідки таємно викрали монети в кількості більше 50-ти штук, мобільний телефон марки "Леново", два мобільних телефони марки "Нокіа", мобільний телефон та пневматичний револьвер.

 

Звертаємо Вашу увагу, що вказані ухвали суду не набрали законної сили.

 

Пресслужба суду повідомляє, що відповідно до частини першої статті 17 КПК України особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому цим Кодексом, і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили.