flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За порушення громадського порядку та спокою громадян – штраф та судовий збір!

28 квітня 2021, 16:56

Роздільнянський районний суд Одеської області розглянув матеріали справи про адміністративне правопорушення відносно громадянки К., дії якої кваліфіковано за статтею 173 КУпАП – дрібне хуліганство.

 

За результатами розгляду вказаних матеріалів, суд визнав громадянку К. винуватою у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 173 КУпАП та призначив адміністративне стягнення у вигляді трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 51,00 гривню та стягнув судовий збір на користь держави в розмірі 454,00 гривні.

 

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 511/788/21.

 

Інформаційно: громадянка К. в с. Понятівка, Роздільнянського району Одеської області на вул. Пушкінська, висловлювалась на адресу Н., словами нецензурної лайки на зауваження не реагувала, чим порушила громадський порядок та спокій.

Звертаємо Вашу увагу, що постанова суду не набрала законної сили

 

ПОВІДОМЛЯЄМО:

Згідно статті 307 КУпАП штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п’ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, крім випадків, передбачених статтею 300-1 цього Кодексу, а в разі оскарження такої постанови - не пізніш як через п’ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги без задоволення.

У разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 КУпАП, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до органу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом.