flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обвинуваченого у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень взято під варту в залі суду

19 квітня 2021, 17:01

16 квітня 2021 року в Роздільнянському районному суді Одеської області було ухвалено вирок за результатами розгляду кримінального провадження за обвинуваченням громадянина К., дії якого кваліфіковано за частиною 2 статті 121 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинили смерть потерпілій особі.

 

Суд призначив обвинуваченому покарання у виді 8 (восьми) років позбавлення волі, та змінив запобіжний захід з особистого зобов’язання на тримання під вартою в ДУ «Одеський слідчий ізолятор», до набрання вироком законної сили, взявши під варту в залі суду.

 

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  517/73/20.

 

Інформаційно: 19 жовтня 2019 року громадянин К. знаходився у стані алкогольного сп’яніння в Старомайорському лісі, де на грунті раптово виниклих неприязнених відносин між ним та Н. виникла сварка під час якої у К. виник умисел, направлений на спричинення тяжкого тілесного ушкодження Н., з метою реалізації якого, К. взяв з землі спиляний відрізок стовбура дерева, підійшов до Н., та реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на спричинення тілесних ушкоджень, усвідомлюючи небезпеку своїх дій для життя і здоров’я Н., замахнувшись, тримаючи вказаний відрізок обома руками, умисно наніс останньому один удар в тім’яну область голови з правої сторони.

Від отриманого удару Н. впав без свідомості на землю.

В подальшому Н. перебуваючого без свідомості було доставлено до лікарні, де від отриманих тяжких тілесних ушкоджень він помер.

 

Звертаємо увагу, що вирок суду не набрав законної сили!