flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Понад 8-м років отримали два обвинувачених за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілій особі

09 квітня 2021, 17:54

 

В Роздільнянському районному суді Одеської області 08 квітня 2021 року було ухвалено вирок за результатами розгляду кримінального провадження за обвинуваченням громадянина Ш. та Д., дії яких кваліфіковано за частиною 2 статті 121 КК України, тобто заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, вчиненні групою осіб, що спричинили смерть потерпілій особі.

Суд призначив обвинуваченим покарання у виді 8 (восьми) років 6 (шести) місяців позбавлення волі з поміщенням до кримінально-виконавчої установи.

 

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  499/1148/18.

 

Інформаційно: 07.03.2018 року громадяни Ш., Д. та Л. перебували в домоволодінні Ш. в с. Руська Слобідка Іванівського району Одеської області, де на протязі дня вживали алкогольні напої. Приблизно о 02 год. 00 хв. 08.03.2018 року, громадянин Ш., діючи на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин з Л., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, маючи умисел на спричинення їй тілесних ушкоджень та бажаючи їх настання, розуміючи протиправність своїх подальших дій, підійшов до Л., яка в стані алкогольного сп’яніння сиділа на підлозі в приміщенні кухні та наніс кулаками рук невизначену кількість ударів в різні частини тіла. В цей ж час обвинувачений Д., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розуміючи при цьому протиправність своїх дій, навмисно, з метою спричинення тілесних ушкоджень потерпілій Л., взяв металевий прут в приміщенні кухні під ліжком, де він сидів і також наніс Л. невизначену кількість ударів в різні частини тулуба. Від отриманих ударів Л. померла.

 

Пресслужба суду звертає увагу, що під час оголошення вироку відбувалась онлайн трансляція, яку можна передивитись перейшовши за ПОСИЛАННЯМ.

 

Звертаємо увагу, що вирок суду не набрав законної сили!