flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному в умисному вбивстві

29 березня 2021, 19:03

Сьогодні, 29.03.2021 року слідчий суддя Роздільнянського районного суду Одеської області розглянув клопотання слідчого СВ Роздільнянського РВП ГУНП в Одеській області, погодженого прокурором Роздільнянської окружної прокуратури, про обрання запобіжного заходу підозрюваному С., дії якого кваліфіковано за частиною 1 статті 115 КК України, - вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

За результатами розгляду клопотання підозрюваному С. було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Інформаційно: 26 березня 2021 року біля 15 години 55 хвилин, на території господарського подвір’я за адресою: Одеська область, Роздільнянський район, смт. Лиманське, вул. Гагаріна, громадянин С. на ґрунті раніше виниклих особистих неприязних стосунків, з мисливської рушниці ІЖ-12 здійснив подвійний постріл в громадянина Р., заподіюючи останньому численні проникаючі у плевральні і черевну порожнину вогнепальні дробові поранення з ушкодженнями легенів, кишківника, грудного відділу хребта, спинного мозку та ребер, від яких останній загинув на місці події.

 

Звертаємо увагу, що ухвала суду не набрала законної сили.

 

Пресслужба суду повідомляє, що відповідно до частини першої статті 17 КПК України особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому цим Кодексом, і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили.