flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дію адаптивного карантину продовжено до 31 серпня

28 липня 2020, 12:27

Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину до 31 серпня 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 22 липня.

«У залежності від епідемічної ситуації у регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях – районах, встановлюється зелений, жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Рівень визначається автоматизованим програмним забезпеченням на основі визначених алгоритмів та зібраних даних та затверджується Національною комісією ТЕБ та НС», — зазначив Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

При цьому очільник МОЗ Максим Степанов наголосив, що навіть для «зеленої зони» продовжують діяти певні карантинні обмеження.

Більше деталей https://bit.ly/3g37VZp.

Ми ж в свою чергу закликаємо Вас, шановні громадяни, не нехтувати правилами поведінки та певними обмеженнями, що встановлені на період карантину:

  • якщо у Вас є ознаки гострої респіраторної хвороби – утримайтеся від візиту до суду та не наражайте на небезпеку інших громадян;
  • в приміщенні суду дотримуйтеся безпечної соціальної дистанції (1,5 – 2 метри);
  • пам’ятайте про заборону перебування у приміщенні суду без маски чи респіратора;
  • в холі суду, Ви можете скористатися дезінфектором для рук;

І не забувайте, що звернутися до суду та отримати відповіді на запитання, що Вас цікавлять, можете навіть не виходячи з дому, використавши альтернативні шляхи звернення до суду:

  • підсистему Електронний суд (зареєструватися можливо за посиланням https://id.court.gov.ua);
  • електронну пошту inbox@rz.od.court.gov.ua;
  • пошту (суд знаходиться за адресою вул. Європейська, 37-а, м. Роздільна, Одеської області);
  • чи навіть взяти участь у відеоконференції поза межами суду.

Шановні громадяни, не нехтуйте правилами поведінки та певними обмеженнями, що встановлені на період карантину в Роздільнянському районному суді Одеської області. Будьте здорові!