flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено строк тримання під вартою обвинуваченому у вбивстві літньої жінки!

23 липня 2020, 18:11

 

     23 липня 2020 року, колегія суддів Роздільнянського районного суду Одеської області  в судовому засіданні розглянула клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу обвинуваченому П. За результатами розгляду клопотання, продовжено відносно П. обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого п.6 ч.2 ст. 115 КК України, запобіжний захід – у вигляді тримання під вартою на строк 60 (шістдесят) діб.

В судовому засіданні захисником обвинуваченого подано ряд клопотань про проведення різного роду експертиз, в задоволенні яких колегією суддів відмовлено.

Колегією суддів відкладено судове засідання за клопотанням захисника обвинуваченого про витребування додаткових доказів по справі.

 Наступне судове засідання призначено на 10.09.2020 року на 10-20 годин.

            Головуючий суддя(суддя доповідач): Іванова О.В., судді Ільяшук А.В., Бобровська І.В.

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на порталі «Судова влада» за № 505/3577/18

Інформаційно: громадянин П. перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в с. Глубочок Подільського району Одеської області проник через паркан на територію домоволодіння потерпілої Д. На ґрунті довготривалих неприязних відносин з громадянкою Д. обвинувачений взяв палицю, що знаходилась біля бокової хвіртки, скориставшись темним часом доби, перебуваючи позаду потерпілої, наніс нею 3 удари в область голови потерпілої, від чого остання впала на землю.

Продовжуючи реалізацію свого злочинного умислу, направленого на протиправне позбавлення життя Д. та  заволодіння її коштами, з метою подолання опору потерпілої, тягнув останню до приміщення літньої кухні за різні частини тіла, а також за хустку, яка  була зав’язана на шиї потерпілої, таким чином її душив, внаслідок чого остання втратила свідомість та померла.

            В подальшому, перебуваючи в приміщенні літньої кухні, а саме в житловій кімнаті обвинувачений П. поклав потерпілу між двома ліжками, та накрив подушками та ковдрами, що були на ліжках.

            Обвинувачений П. перебуваючи в приміщенні літньої кухні та шукаючи матеріальні цінності, виявив в серванті грошові кошти в сумі 6000 гривень та золоті вироби, які викрав та розпорядився на власний розсуд.

З метою уникнення кримінальної відповідальності та укриття слідів злочину,  обвинувачений П. розкидав на підлогу кімнати папір, газети, книжки та одяг, після чого їх підпалив та впевнившись, що у всіх приміщеннях будинку розгорівся вогонь, з місця вчинення кримінального правопорушення з викраденим майном зник.