flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному у вчиненні ряду крадіжок у місті Роздільна

21 травня 2020, 17:32

21 травня 2020 року слідчий суддя Роздільнянського районного суду Одеської області задовольнив клопотання слідчого СВ Роздільнянського ВП ГУНП в Одеській області, яке погоджено прокурором Роздільнянської місцевої прокуратури, про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту відносно підозрюваного К., дії якого кваліфікована за ч.2 ст.15, ч.2 ст.185, ч.2 ст.185, ч.3 ст.185 КК України.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 511/507/20

Інформаційно: 22.03.2020 року о 01 годині 56 хвилин громадянин К., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в приміщенні магазину «АТБ-1043», підійшов до торгового стелажу, де розміщено алкогольну продукцію, впевнившись, що за його діями ніхто не спостерігає та він ніким не помічений із сторонніх осіб, розуміючи, що діє таємно для працівників вказаного магазину, з корисливого мотиву та метою незаконного заволодіння чужим майном для власного вживання та вживання іншими особами, діючи повторно, умисно, шляхом вільного доступу, таємно викрав пляшку віскі «Jack Daniels» об’ємом 0,5 л., вартістю 462 гривні 48 копійок. Після чого, сховав пляшку віскі «Jack Daniels» собі в штани, не оплативши за вказаний товар на касі й виніс з магазину та в подальшому розпорядився викраденим майном на власний розсуд.

Крім цього, 22 березня 2020 року о 04 годині 56 хвилин громадянин К., перебуваючи в приміщенні магазину «АТБ-1043», будучи в стані алкогольного сп’яніння, підійшов до торгового стелажу, де розміщено алкогольну продукцію, впевнившись, що за його діями ніхто не спостерігає та він ніким не помічений із сторонніх осіб, розуміючи, що діє таємно для працівників вказаного магазину, з корисливого мотиву та метою незаконного заволодіння чужим майном для власного вживання та вживання іншими особами, діючи повторно, умисно, шляхом вільного доступу, таємно здійснив замах на викрадення пляшки віскі «Jack Daniels» Old №7 об’ємом 0,5 л., вартістю 463 гривні 75 копійок, а саме: взяв її з верхньої полиці торгового стелажу, де розташована алкогольна продукція. Після чого сховав пляшку віскі «Jack Daniels» Old №7 собі в штани й намагався вийти з магазину не оплативши за неї, але був викритий працівниками охорони магазину «АТБ-1043». Тим самим громадянин К. виконав усі дії які вважав необхідними для доведення злочину до кінця, але злочин не було закінчено з причин, які не залежали від його волі.

Також, 18 квітня 2020 року приблизно о 23:00 годині підозрюваний К. та громадянин Б. пройшли через незачинену хвіртку, що являє собою огорожу території подвір’я домоволодіння, впевнившись у відсутності сторонніх осіб, діючи умисно, повторно, з корисливих мотиву та метою незаконного покращення свого матеріального становища за рахунок чужого майна, за попередньою змовою групою осіб, скориставшись незачиненими на замок вхідними дверима будинку, за допомогою фізичної сили відчинили їх, незаконно проникли до приміщення веранди будинку, звідки таємно викрали належне потерпілій майно, а саме: електричну духовку (мікрохвильова піч) ASEL FCATT-23, вартістю 550 гривень, бензопилу червоного кольору марки Viper (4500 Extra), вартістю 700 гривень. Всього майна на загальну суму 1250 гривень. Після чого з викраденим майном з місця скоєння злочину зникли, розпорядившись ним на власний розсуд.

Звертаємо увагу, що ухвала суду не набрала законної сили.