flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До довічного позбавлення волі засуджено вбивцю!

19 жовтня 2017, 16:06

12.10.2017 року вироком Роздільнянського районного суду Одеської області громадянина К. визнано винним у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених п.13 ч.2 ст.115, ч.1 ст. 185, ч.2 ст. 121 КК України (умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство, за винятком вбивства, передбаченого статтями 116-118 КК України, таємне викрадення чужого майна (крадіжка), умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Громадянина К. засуджено до покарання у виді довічного позбавлення волі.

На вирок суду може бути подано апеляційну скаргу через Роздільнянський районний суд до апеляційного суду Одеської області  протягом 30 днів з дня його проголошення.

Головуючий суддя Іванова О.В. члени колегії – судді Бобровська І.В., Панчук А.І.

Пошук в ЄДРСР судових рішень можна здійснити за № 507/292/17.

Інформаційно: у січні 2012 року громадянин К. під час розпивання спиртних напоїв з громадянином К., на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних стосунків завдав останньому тяжкі тілесні ушкодження не сумісні із життям людини.

Через декілька днів, громадянин К. перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в будинку громадянина Н., з почуття помсти до останнього, завдав тяжкі тілесні ушкодження не сумісні із життям. Громадянин К. залишаючи будинок вбитого, здійснив крадіжку його майна на суму 329 грн.

Ще через декілька днів, громадянин К. на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин до громадянки Г., яка відмовилась продати йому спиртні напої, завдав останній тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла.