flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зборами суддів оголошено перерву до 29 травня 2023 року по питанню обрання на адміністративну посаду

02 травня 2023, 17:22

01 травня 2023 року відбулись Збори суддів Роздільнянського районного суду Одеської області, в порядку денному якого було питання про обрання голови Роздільнянського районного суду Одеської області.

Під час вирішення процедурних питань щодо висунення кандидатів на посаду та затвердження списку кандидатів з обрання на адміністративну посаду голови Роздільнянського районного суду Одеської області було оголошено перерву до 29 травня 2023  року.

Окрім того, повідомляємо, що в зв’язку з закінченням адміністративних повноважень голови суду у судді Роздільнянського районного суду Одеської області Теренчук Жанни Вікторівни, з 03 травня 2023 року відповідно до статей 20, 24 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» покладено виконання адміністративних повноважень голови Роздільнянського районного суду Одеської області на суддю, яка має найбільший стаж роботи на посаді судді – Теренчук Жанну Вікторівну.

Дане рішення прийнято відкритим голосуванням присутніми на Зборах суддями Роздільнянського районного суду Одеської області.