flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваному, який незаконно заволодів мобільним телефоном

02 вересня 2022, 17:05

Роздільнянським районним судом Одеської області за результатами розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному К., дії якого кваліфіковано за частиною 4 статті 186 КК України (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів та одначасно визначено розмір застави.

Інформаційно: громадян К. перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння побачив Н., яка тримала мобільний телефон «Iphone 7».

В цей час у К. виник корисливий умисел на відкрите викрадення вказаного мобільного телефону.

Реалізуючи свій злочинний умисел, в період дії військового стану, К. почав рухатись за Н., наздогнавши її, вихватив із руки Н. вищевказаний мобільний телефон «Iphone 7», після чого штовхнув останню на паркан.

В подальшому, К. разом з викраденим майном з місця скоєння злочину зник та розпорядився ним на власний розсуд, спричинивши матеріальну шкоду Н. в розмірі 3300 гривень.

 

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  511/1809/22.

Пресслужба суду повідомляє, що відповідно до частини першої статті 17 КПК України особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому цим Кодексом, і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили.