flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

9-ть років позбавлення волі за умисне вбиство отримав обвинувачений

25 жовтня 2021, 16:27

Роздільнянським районним судом Одеської області за результатами розгляду обвинувального акту відносно громадянина К., дії якого кваліфіковано за частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство), ухвалено вирок, відповідно до якого останнього визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 9 (дев`ять) років з поміщенням його до кримінально - виконавчої установи.

 

  Інформаційно: обвинувачений К., з метою запозичення грошових коштів прийшов до домоволодіння с. Новоолександрівка Ананьївського району Одеської області, належного громадянину Н., де в ході спілкування з ним, отримав відмову у запозиченні грошових коштів, після чого К. повернувся додому.

Між тим, в цей же день у К. виник злочинний умисел на протиправне заподіяння смерті Н., з метою реалізації якого К., взявши з собою молоток, прийшов повторно до будинку Н.

Зайшовши до будинку, К. переслідуючи мету позбавлення життя Н., усвідомлюючи суспільно-небезпечні наслідки своїх дій та бажаючи їх настання, тобто смерті Н., дістав молоток, металевою частиною якого наніс множинні удари (не менше 14 ударів) в область голови Н., спричинивши останньому тілесні ушкодження від яких він помер на місці.

 

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за 491/482/21.

Звертаємо увагу, що вирок суду не набрав законної сили!