flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Застосовано тимчасовий арешт до громадянина, який перебував у міжнародному розшуку

26 липня 2021, 12:00

Слідчий суддя Роздільнянського районного суду Одеської області розглянув клопотання виконуючого обов’язки  керівника Роздільнянської окружної прокуратури про застосування тимчасового арешту відносно громадянина Республіки Молдова К., який обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого частиною 5 статті 186  КК Молдови (крадіжка).

За результатами розгляду вказаного клопотання було постановлено ухвалу, згідно якої до громадянина К. застосовано тимчасовий арешт до 40 діб до надходження запиту про його видачу від компетентних органів.

 

Інформаційно: 22 липня 2021 року о 05 годині 15 хвилин у порядку статті 208, 582 КПК України співробітниками Державної прикордонної служби «Кучурган-Первомайск» було затримано громадянина К.

Згідно з обліками Генерального секретаріату Інтерполу України, громадянин К.  розшукується правоохоронними органами Республіки Молдова за обвинуваченням у вчиненні злочину, передбаченого  частиною 5 статті 186  КК Республіки Молдова (крадіжка).

Вказана ухвала не набрала законної сили!

Пресслужба суду звертає увагу, що відповідно до положень статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.