flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правопорушниця за нецензурну лайку сплатить штраф та судовий збір!

10 березня 2021, 16:40

10 березня 2021 року на адресу Роздільнянського районного суду Одеської області надійшов протокол про адміністративне правопорушення відносно громадянки К., дії якої кваліфіковано за статтею 173 КУпАП – дрібне хуліганство.

Дослідивши матеріали справи, надавши оцінку аргументам громадянки К., суд визнав її винуватою у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 173 КУпАП та наклав стягнення у виді штрафу в розмірі 51,00 гривні,  а також стягнув судовий збір на користь держави в розмірі 454 гривні.

Інформаційно: громадянка К., перебуваючи в селі Кучурган Роздільнянського району Одеської області, висловлювалася нецензурною лайкою на адресу Н., на зауваження не реагувала.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 511/450/21.

Звертаємо Вашу увагу, що постанова суду не набрала законної сили

 

ПОВІДОМЛЯЄМО:

Згідно статті 307 КУпАП штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п’ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, крім випадків, передбачених статтею 300-1 цього Кодексу, а в разі оскарження такої постанови - не пізніш як через п’ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги без задоволення.

У разі несплати правопорушником штрафу у строк, установлений частиною першою статті 307 КУпАП, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до органу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом.