flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Подовжено строк тримання під вартою підозрюваному у вбивстві через необережність в с. Єгорівка Роздільнянського району

24 листопада 2017, 11:45

Роздільнянського районного суду Одеської області подовжив строк тримання під вартою громадянину З., який підозрюється у вчиненні вбивства через необережність в с. Єгорівка Роздільнянського району Одеської області

Як встановило слідство, 11.08.2017 у період часу з 21:00 до 23:30 години громадянин  З. перебуваючи на території села Єгорівка Роздільнянського району Одеської  області, побачив лежачого на узбіччі однієї з вулиць села Єгорівка місцевого мешканця Ш. В подальшому, припустивши, що останній перебуває у непритомному стані, однак не впевнившись в цьому,  з метою приведення у свідомість його, обвинувачений З., протягом невизначеного часу, неодноразово, прикладаючи значні зусилля почав натискати обома руками на грудну клітину Ш., що призвело до утворення від згинання, в результаті впливу травматичної сили, переломів правих ребер та лівих ребер по середньоключичною та передньою пахвовою лініями.

Тілесні ушкодження у вигляді закритих переломів правих та лівих ребер з вогнищевими крововиливами під ристінковою плеврою та в міжреберних м’язів навколо переломів ребер, які ускладнилися розвитком шоку, оцінюються в комплексі і були небезпечними для життя та мають ознаки ТЯЖКИХ тілесних ушкоджень.

Дії громадянина З. кваліфіковані по  ч.1 ст. 119 КК України,  як вбивство, вчинене через необережність.

 

За підсумком судового засідання суд подовжив підозрюваному З. строк тримання під вартою на 32 дні.