flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ НА ПОСАДУ СЕКРЕТАРЯ СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

08 листопада 2015, 15:19

 ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

НА ПОСАДУ СЕКРЕТАРЯ СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ

РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Роздільнянський районний суд Одеської області, що знаходиться за адресою: 67400, вул. Леніна, 37-а, м. Роздільна Одеської області, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця –  секретаря судового засідання (постійна).

 

Вимоги до кандидатів - громадянство України, освіта за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, без вимог до стажу роботи, володіння ПК, знання основ діловодства, володіння державною мовою.

 

Особи, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, для участі у конкурсі подають такі документи:

- заява про участь у конкурсі;

- заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

- автобіографія;

- копія паспорту;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних)

- копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру;

- копія документів про освіту (диплом з додатком), підвищення кваліфікації;

- копія трудової книжки, завірена за місцем роботи;

- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов праці, , можливо отримати за телефоном (04853)3-18-63 або під час особистого прийому в приміщенні суду (кабінет № 11).

З переліком питань для  перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень можна ознайомитись на офіційному веб-сайті суду http://rz.od.court.gov.ua

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу.